Υπηρεσίες Ξενοδοχείου

  Υποδοχή

Η Υποδοχή είναι διαθέσιμη 24 ώρες, καθημερινά. Το προσωπικό μας είναι πάντα πρόθυμο να παρέχει στους επισκέπτες πληροφορίες σχετικά με τις εγκαταστάσεις, τις υπηρεσίες, την πόλη των Χανίων και άλλα.

  Χώρος σταθμευσης

Μπορείτε να σταθμεύετε το αυτοκίνητό σας στο Parking του ξενοδοχείου (12 θέσεις) ή πολύ κοντά στον άνετο δημοτικό χώρο στάθμευσης (100 θέσεις) με χρέωση.

  Δωρεάν Internet

Η ασύρματη πρόσβαση στο Internet είναι δωρεάν και διαθέσιμη σε όλο το κτίριο. Όλα τα δωμάτιά μας διαθέτουν υποδοχή για ενσύρματη σύνδεση, αν παρουσιαστεί ανάγκη.

  Ποδήλατα

Στο ξενοδοχείο διατίθενται δωρεάν 4 όμορφα και άνετα ποδήλατα για τις βόλτες σας στην παλιά πόλη, ή για τη διαδρομή ως την κοντινότερη παραλία. Ζητήστε τα από την Υποδοχή.

  Ενοικίαση αυτοκινήτου

Είτε μας το ζητήσετε κατά την διαδικασία κράτησης, είτε κατά τη διάρκεια της παραμονής σας, με χαρά θα σας εξασφαλίσουμε το καλύτερο δυνατό όχημα για τις μεταφορές σας.

  Εκδρομές

Το προσωπικό της υποδοχής διαθέτει μια πληθώρα εκδρομών και δραστηριοτήτων να προτείνουν και να οργανώσουν για εσας. Μη διστάσετε να μας ρωτήσετε το ο,τιδήποτε!

  Υπολογιστής με εκτυπωτή

Στο χώρο της υποδοχής, θα βρείτε υπολογιστή με σύνδεση στο internet καθώς και εκτυπωτή, για τις καθημερινές σας επικοινωνίες και υποχρεώσεις.

  Γραμματειακή υποστήριξη

Για να λάβετε ή να στείλετε φαξ, καθώς και για εκτυπώσεις ή φωτοτυπίες, επικοινωνήστε με την Υποδοχή.  Η υπηρεσία είναι διαθέσιμη όλο το 24ωρο.

  Υπηρεσία αφύπνισης

Επικοινωνήστε με την Υποδοχή και ενημερώστε για την ώρα που επιθυμείτε να λάβετε την κλήση αφύπνισης.

  Εστίαση & Ψυχαγωγία

Υπάρχει μεγάλη ποικιλία εστιατορίων για να επιλέξετε στη γύρω περιοχή, που προσφέρουν γεύμα και δείπνο μέχρι αργά. Πείτε μας τι επιθυμείτε και θα σας προτείνουμε μόνο τα καλύτερα!

  Υπηρεσία καθαρισμού ρούχων

Μπορείτε καθημερινά, εκτός Κυριακής, να τοποθετήσετε τα ρούχα που επιθυμείτε να καθαριστούν στην ειδική σακούλα που υπάρχει στη ντουλάπα του δωματίου και να την παραδώσετε στην Υποδοχή. Αν επιθυμείτε να εξυπηρετηθείτε αυθημερόν, παραδώστε τα ρούχα σας πριν τις 11:30.

  Συνάλλαγμα

Αλλάξτε το συνάλλαγμά σας στην Υποδοχή του ξενοδοχείου. Καθημέρινα λειτουργούμε με βάση τις ισοτιμίες που λαμβάνουμε από την Τράπεζα Χανίων.

  Ταξί

Είμαστε σε συνεχή επικοινωνία με τα κοντινότερα σημεία εξυπηρέτησης. Ενημερώστε την Υποδοχή για την ώρα που επιθυμείτε να έρθει το ταξί.

end faq

  Κάρτα-Κλειδί

Η πόρτα ασφαλείας του δωματίου σας ανοίγει με μαγνητική κάρτα κλειδι, η οποία λειτουργεί ως διακόπτης παροχής ρεύματος.

  Υπηρεσία ορόφων

Το προσωπικό μας φροντίζει για την καθαριότητα και την ευπρέπεια των δωματίων σας και των κοινόχρηστων χώρων. Αν χρειαστείτε επιπλέον κουβέρτες, μαξιλάρια, πετσέτες κλπ μη διστάσετε να επικοινωνήσετε με την Υποδοχή.

  Πρωινό

Ο μπουφές του «Ελληνικού Πρωινού», ο οποίος σερβίρεται στο εστιατόριο του ξενοδοχείου, λειτουργεί από τις 07:00 έως τις 10:30. Αν χρειαστεί να ξεκινήσετε τη μέρα σας νωρίτερα από τις 07:00 πμ, που αρχίζει η παράθεση του Ελληνικού – Κρητικού Πρωινού μας, ενημερώστε την Υποδοχή από την προηγούμενη ημέρα, προκειμένου να ετοιμάσουμε ένα πρωινό ειδικά για σας.

  Υπηρεσία στα δωμάτια

Η υπηρεσία δωματίων για το πρωινό είναι διαθέσιμη από τις 07:30 μέχρι τις 11:00. Για να απολαύσετε το snack ή το ποτό σας στο δωμάτιό σας, επικοινωνήστε με το Βar ή την Υποδοχή μέχρι τις 12:00 τα μεσάνυχτα.

  Lunch Basket

Αν σχεδιάζετε να λείπετε όλη την ημέρα, ενημερώστε μας! Με χαρά θα σας ετοιμάσουμε ένα πλούσιο lunch basket για να μη σας λείψει τίποτα στην χαλαρωτική σας εξόρμηση!

  Minibar

Όλα τα δωμάτια είναι εξοπλισμένα με mini-bar που περιέχει εμφιαλωμένο νερό και ποικιλία από αλκοολούχα ποτά, αναψυκτικά και snacks.

  Βραστήρας

Στο δωμάτιό σας παρέχεται εξοπλισμός για παρασκευή τσαγιού και καφέ (ανανεώνεται καθημερινά δωρεάν).

  Παγάκια

Κατα τη διαμονή σας, μπορούμε να σας παρέχουμε παγάκια ή θρυμματισμένο πάγο από το Bar του ξενοδοχείου.

  Τηλεόραση και κανάλια

Όλα τα δωμάτια είναι εξοπλισμένα με τηλεοράσεις LG τελευταίας τεχνολογίας και προβάλλουν ψηφιακά και αναλογικά κανάλια. Για τη λίστα των καναλιών, πατήστε εδώ.

  Τηλέφωνο

Από τα δωμάτια έχετε τη δυνατότητα να επικοινωνήσετε απ' ευθείας τηλεφωνικά με εξωτερικές γραμμές. Διατίθενται επίσης μία τηλεφωνική συσκευή στο χώρο της Υποδοχής. Ρωτήστε το προσωπικό μας για περισσότερες πληροφορίες.

  Κατάλογος Μαξιλαριών

Απολαύστε τον πιο χαλαρωτικό ύπνο με το μαξιλάρι της αρεσκίας σας! Διαλέξτε ανάμεσα σε μαξιλάρια βαμβακιού, καουτσούκ, ανατομικά και αρωματικά, για την απόλυτη χαλάρωση

  Χρηματοκιβώτιο

Υπάρχουν ηλεκτρονικά χρηματοκιβώτια σε όλα τα δωμάτια και τις σουίτες με προσωπικό κωδικό ασφαλείας.  

  Πετσέτες θαλάσσης

Ζητήστε από την Υποδοχή τη προσωπική σας, φρεσκοπλυμένη πετσέτα θαλάσσης και απολαύστε το μπάνιο σας στα γαλανά νερά των Χανίων!

  Bar

Το προσωπικό του Βar είναι στη διάθεσή σας από τις 09:00 έως τις 12:00 τα μεσάνυχτα, προσφέροντας μια μεγάλη ποικιλία σε ποτά, καφέ, τοπικά εδέσματα και επιδόρπια.

  Κατοικίδια

Τα κατοικίδια ζώα δεν επιτρέπονται.

end faq

portovenezianobanner ell

green greek.new