Πολιτική smoke-free

Πολιτική διάθεσης χώρων ελεύθερων καπνού τσιγάρων

 

           Δεν υπάρχει τίποτα πιο αναζωογονητικό και θεραπευτικό από μια πνοή φρέσκου καθαρού θαλασσινού αέρα να κινείται μέσα από τα παράθυρα του Porto Veneziano και αυτό επιθυμούμε να διατηρούμε καθημερινά, αφού και η πλεονεκτική θέση του Ξενοδοχείου μας το επιτρέπει.

        Μετά την ανακαίνιση του 2013, φροντίσαμε και με περηφάνια σας παρέχουμε πολιτική ελεύθερη καπνού τσιγάρων σε όλους τους κλειστούς κοινόχρηστους χώρους, τα δωμάτια και τις σουίτες του ξενοδοχείου! Έτσι αποκλείεται ακόμα και το παθητικό κάπνισμα στους εσωτερικούς χώρους για τους επισκέπτες μας.

 

 

Εφαρμογή της πολιτικής

 

          Οι επισκέπτες ενημερώνονται για την πολιτική μας από τα έντυπα ή ηλεκτρονικά διαφημιστικά μέσα του ξενοδοχείου, κατά την επικοινωνία ή την αλληλογραφία τους με την Υποδοχή για την επικείμενη κράτησή τους, καθώς και κατά την άφιξή τους.  Η πολιτική μας είναι ενσωματωμένη στις διαδικασίες διαχείρισης ποιότητας του Porto Veneziano και ελέγχεται από το προσωπικό μας που έχει ειδικά εκπαιδευτεί για τον σκοπό αυτό.

 

 

Και οι φίλοι καπνιστές;

 

          Είναι χαρά μας να φιλοξενούμε στο Porto Veneziano τους φίλους καπνιστές, που σέβονται τους κανόνες αυτής της πολιτικής. Ανταποκρινόμενοι στις ανάγκες τους, φροντίσαμε να επιτρέπεται το κάπνισμα στα ιδιωτικά μπαλκόνια των δωματίων, στον ανοικτό καταπράσινο κήπο και τους εξωτερικούς χώρους του ξενοδοχείου.

portovenezianobanner ell

green greek.new